Podo-IT Software voor podotherapeuten

Onze software: voor behandelaars, door behandelaars

Alle digitale en administratieve processen die komen kijken bij verlenen van voetzorg worden met Podo-IT gestroomlijnd. Daarmee worden behandelaars ontzorgd en kunnen zij zich vooral focussen op het verlenen van goede zorg in plaats van administratieve werkzaamheden. Podo-IT wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met podotherapeuten. De behoeftes voor de software worden direct uit het werkveld doorgegeven. We zeggen ook wel eens “voor behandelaars, door behandelaars”. Dat is ook écht het geval.

Automatische e-mail- en SMS berichten

Afspraakherinneringen, correspondentie met verwijzers en meer

Podo-IT is voorzien van een uitgebreide feature waarmee berichten automatisch worden verzonden naar patiënten, collega’s en verwijzers, op basis van een specifieke activiteit. Stel bijvoorbeeld zelf in hoe vaak en wanneer patiënten een afspraakherinnering per mail, per SMS (of beide) moeten ontvangen. Per type bezoek is het mogelijk om een aangepast e-mailsjabloon aan te maken. Zo krijgen patiënten altijd alleen de informatie die op hun afspraak van toepassing is en zijn algemene teksten (die ‘voor iedereen moeten gelden’) verleden tijd.

Stroomlijn je agenda

Een voorbeeld van een proces dat in Podo-IT gestroomlijnd wordt is het plannen van afspraken. Het verschil in wachttijd tussen verschillende vestigingen kan sterk variëren. Podo-IT zorgt dat mensen zo snel mogelijk terecht kunnen in de vestiging met de laagste wachttijd. Handmatig zoeken naar een efficiënte plek in de agenda is daarmee voorbij.

Patiëntendossiers en relatiebeheer

Veilig, overzichtelijk en uitgebreid

Met Podo-IT beheer je een uitgebreid adresboek voor al je patiënten en relaties. Dit is het hart van je administratie. De gebruiksvriendelijke zoekfunctie zorgt ervoor dat je binnen enkele seconden het juiste dossier of de juiste relatiegegevens hebt gevonden. Je ziet in één oogopslag wanneer de eerst volgende afspraak gepland staat of wat je laatste correspondentie was met een verwijzer.

Certificering

De software van Podo-IT beschikt over de ISO27001 en NEN 7510 certificeringen. Het behalen van deze certificeringen bevestigt dat onze software en informatiebeveiligingsbeleid voldoet aan de strenge wet- en regelgeving omtrent persoonsgegevens.

Dat was het tipje van de sluier

We vertellen je graag meer! Laat hieronder weten dat je geïnteresseerd bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Partners:
Voetencentrum Wender